23/05/17

VEOMA BRZI PRISTUP DRUSTVENIM MREZAMA

Laksi pristup Facebook aplikaciji bez dodatnog opterecenja memorije mobilnih uredjaja.

Aplikacije Facebook kao i Facebook mesindzer zauzimaju poprilicno memorije u uredjajima a pritom i trose bateriju ubrzano. Moj savet je kada nabavite uredjaj pod prvo deinstalirajte Facebook aplikaciju ili je onemogucite i nemojte instalirati Facebook mesindzer.

Tu nam u pomoc dolazi Opera mini. Preuzmite je sa Play prodavnice i instalirajte. Podesite je tako da onemogucite pojavljivanje reklama. Zatim u pidesavanjima podesite obavestenja Facebook. Sa tim podesavanjem dobijate informacije i zvucne kao i vizuelne isto kako i na Facebook mesindzeru.

U aplikaciji Facebook je sve komplikovano i zamrseno. Dok preko Opere mini dobijate potpuno isti jednostavni izgled kao na racunaru i jos mogucnos slanja i prijema poruka. Usput je sve to mnogo brze i jednostavnije i nekomplikovano nego sa dve aplikacije koje zauzimaju oko 100 megabajta i traze odvojenu upotrebu. Pokusajte, bicete prezadovoljni dobijenim.

Na isti ovaj nacin mozete bez opterecenja uredjaja aplikacijama na pocetnu stranu opere staviti i ostale drustvene mreze, Badoo, Twiter, Instagram. I tako bez problema i opterecenja uredjaja pristupati svim mrezama na lak i sasvim jednostavan i veoma brz i efikasan nacin. Postavljanjem ikonica na pocetni ekran uredjaja u delicu sekunde pristupate svemu i bez ulaska u operu. Ovim putem cete moci u sekundi downloadvati zeljenu fotografiju zadrzati se na njoj i spremiti u uredjaj.

Нема коментара:

Постави коментар

VIDEO

             Draga Jonas          Tanja Boskovic